Spreekuur huisarts – Huisartspraktijk Brouwersgracht – Amsterdam
Brouwersgracht 56/HS 1013 GX Amsterdam Tel:020-6247751
Header afbeelding

Spreekuur huisarts

Spreekuur

Elke werkdag is er in de ochtend een spreekuur op afspraak. Het middagspreekuur houden wij open tot de dag zelf, zodat u er van verzekerd kan zijn met dringende klachten altijd dezelfde dag terecht te kunnen.
Een afspraak duurt 10-15 minuten. Denkt u meer tijd nodig te hebben of heeft u meerdere zaken die u wilt bespreken, dan is het prettig als u dat aangeeft, dan reserveren wij voor u een dubbel consult. U kunt uw afspraak bij de balie maken, telefonisch of via internet.

Visites

Dagelijks doen wij visites, meestal tussen de middag of aan het eind van de middag. Hoe eerder u belt, des te makkelijker dit voor ons is in te plannen. Uiteraard onderbreken wij op indicatie onze spreekuren voor spoedvisites, wij vragen hiervoor uw begrip.

Telefonisch spreekuur

Wanneer u uw telefoonnummer achterlaat bij de praktijkassistente, belt de huisarts u dezelfde dag tussen de middag of aan het eind van de middag terug. Alleen voor spoedgevallen onderbreekt de praktijkassistente het spreekuur van de huisarts.

Emailconsult

Ook een emailconsult behoort tot de mogelijkheden. Erg handig voor kleine vragen of wanneer u (met tijdsverschil) in het buitenland verblijft.

Uitslagen

Voor uitslagen van laboratoriumonderzoek of röntgenonderzoek, kunt u zelf via uw account uw uitslagen bekijken of kunt u ons bellen. Vaak heeft de huisarts de uitslagen al beoordeeld en kan de praktijkassistente deze aan u doorgeven. Soms wilt u of de huisarts de resultaten samen bespreken, houdt daarom een telefoonnummer bij de hand waarop u die dag bereikbaar bent.